Автоматична маша за коса InStyler Tulip

Минимална стойност на поръчка 10.00 лв.

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на nuevo.bg

Автоматична маша за коса InStyler Tulip

Артикулен номер #1432
Стойност: 139.00 лв.
Спестявате: 74.00 лв.
65.00 лв.
Закупени: 584
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 28
Изчерпана
 
Ограничена оферта

Обичате ли къдрава коса? Най-вероятно, да, но направата ѝ обикновено отнема доста време и усилия, които на практика ни отказват от това занимание. Представяме Ви първата автоматична маша, която къдри косата сама, без Вие да навивате, без да си горите пръстите или да се оплитате. А най-хубавото е, че къдрицата става готова за 3 секунди! Да, точно така, къдренето никога не е било толкова лесно и приятно, както с InStyler Tulip.
 
Оформете бързо и лесно перфектни къдрици с керамичната, автоматична маша Инстайлър Тюлип. Иновативната автоматична технология на къдрене Ви позволява да си почивате, докато машата върши цялата работа вместо Вас. С едно натискане на бутона получавате перфектни къдрици само за 3 секунди! Завивайте къдриците наляво или надясно, или направете 2 едновременно. Продуктът разполага с многобройни настройки за най-добър резултат. Изберете според собствените си предпочитания какъв ефект да получите - дали меки или стегнати къдръци, или небрежно чуплива коса. Това се регулира посредством температурата на машата, така че изберете подходящата температура и постигнете желаният ефект. Максималната температура, която пресата достига е 220 C. Настройката за въртене определя посоката на къдрицата. 
 
Технология против заплитане
Уникалния отворен дизайн на корпуса на машата позволява да виждате косата си през цялото време, предотвратявайки заплитане и попадане на косата в механизъма на машата. Това също така позволява обработването на по-дълга коса. 
 
Олекотен дизайн
Олекотения, ергономичен дизайн на машата прави употребата ѝ приятна, а навиването лесно и удобно. През цялото време на оформяне на косата, машата се държи в изправено положение, с което не се напряга ръката и китката.  
 
Начин на употреба
Машата Ви, предоставя най-бързият и лесен начин да си направите къдрици. Всичко, което трябва да направите е да натиснете бутона, да изчакате да чуете бибикащия звук и къдрицата е готова. Къдренето с тази маша е изключително безопасно, защото не можете да се изгорите, а косата Ви не се оплита. Машата има патентован цилиндър, около който внимателно навивате косата си. Той е горещ, но има предпазител, който не позволява да изгорите челото, врата или ушите си. Цилиндърът отделя равномерна топлина, а вие оформяте перфектните къдрици, всеки път. 
В 3 опростени стъпки:
- Поставете кичур в уреда;
- Натискате бутона;
- Получавате перфектната къдрица.
© 2015-2016. nuevo.bg. All Rights Reserved