НОВО! Полароидни очила за шофиране със сменяеми стъкла

НОВО! Полароидни очила за шофиране със сменяеми стъкла снимка #0

Минимална стойност на поръчка 10.00 лв.

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на nuevo.bg

НОВО! Полароидни очила за шофиране със сменяеми стъкла

Артикулен номер #1493
Стойност: 60.00 лв.
Спестявате: 43.01 лв.
16.99 лв.
Закупени: 1662
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 38
Изчерпана
 
Ограничена оферта

Напрежението при шофиране е голямо, особено за очите. Решение на този проблем е използването на специални очила, за шофиране! На Вашето внимание представяме невероятни, поляризирани очила със сменяеми стъкла за дневно и нощно шофиране. 
Стъклата на очилата се сменят изключително лесно - за секунди, посредством захващане с магнит. Шофирайте безопасно и без напрежение в очите със специалното ни предложение - очила със сменяеми стъкла ! 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ПОЛЯРИЗИРАНИ СТЪКЛА?
Основната причина за използването на поляризирани стъкла за слънчевите очила е, че човешкото око не е способно да разграничи пряката от отразената светлина. В резултат, когато има отражения и отблясъци, възприемаме неточно цветовете на обектите и ни е по-трудно да ги различим.
Светлината, отразена от големи плоски повърхности (водни площи, стъкло, асфалт, метал или други), е частично или напълно поляризирана в хоризонтално направление. Това означава, че всички фотони на лъчението осцилират в една равнина, а не в различни посоки.
 
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПОЛЯРИЗИРАНИТЕ ОЧИЛА?
Поляризираните очила са специално създадени да елиминират отблясъците и да повишат усещането за контраст, което премахва напрежението от зрителния апарат и отстранява чувството на дискомфорт, което се появява най-вече при шофиране и дейности на открито.
 
Стъклата за нощно шофиране са изработени специално за акцентиране върху релефите. Подобряват визуалния комфорт по време на шофиране и допринасят за отчетливото разпознаване на обектите, за перфектна яснота през нощта. Намаляват вероятността от заслепяване, причинено от фарове и улично осветление. Подобряват видимостта при здрач и при лоши атмосферни условия. 
© 2015-2016. nuevo.bg. All Rights Reserved