Студено пресовано органично рициново масло - Swanson

Студено пресовано органично рициново масло -  Swanson снимка #0

Студено пресовано органично рициново масло - Swanson

Артикулен номер #1548
Стойност: 65.00 лв.
Спестявате: 35.01 лв.
29.99 лв.
Закупени: 2248
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 23
Условия за доставка
Изчерпана
 
Ограничена оферта

Атрактивно предложение за да направите кожата на тялото Ви мека като коприна! Запознайте се с новия ни продукт - Студено пресовано органично рициново масло! Най-ефективния начин по, който да направите кожата си уникално мека и хидратирана. Продуктът е от утвърдената марка Swanson, която е лидер сред козметичните продукти. 
 
Най-висококачествено рициново масло, което е 100% сертифицирано на изключително достъпна цена! Подарете успокояваща и хидратираща терапия на тялото си! Подхранете кожата си, както никога досега и спестете средства за посещения в козметичния салон. 
 
Професионални резултати в домашни условия със Студено пресовано органично рициново масло от Swanson.
 
ВНИМАНИЕ: Органичното рициново масло се препоръчва само за външно приложение. Съхранявайте на хладно и тъмно място.
 
Начин на употреба
Маслото може да се прилага по два начина:
* Директно втриване в кожата, на желаните области, с леки масажни движения. След като приключите с процедурата е желателно да завиете третираните места с памучна кърпа.
 
* Вторият вариант е налагането на затоплящи компреси от памучен плат, сгънат няколко пъти, който се намазва обилно с рициново масло. Продуктът трябва да е напълно чист, от аптеката.
Състав
- студено пресовано 100% сертифицирано, органичено рициново масло.
 
* Рициновото масло има доказано антисептично, противовъзпалително, противовирусно и бактерицидно действие. Подпомага за изчистване и бързо зарастване на гнойни рани, а също лекува и брадавици.
 
Помага при ставни възпаления, възпаления на очите и ушите, има приложение в козметиката – в маски за лице и коса, с подхранващ ефект. При всички случаи на прилагане на рициново масло е важно да се спазват дозировки и правила, за да не се проявяват токсични ефекти!
© 2015-2016. nuevo.bg. All Rights Reserved