ЛИКВИДАЦИЯ! Иновативен сгъваем бастун с LED светлини Trusty Cane

Минимална стойност на поръчка 10.00 лв.

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на nuevo.bg

ЛИКВИДАЦИЯ! Иновативен сгъваем бастун с LED светлини Trusty Cane

Артикулен номер #1627
Стойност: 59.90 лв.
Спестявате: 33.91 лв.
25.99 лв.
Закупени: 2803
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 34
Добави в количката за 25.99 лв.
Ограничена оферта

Сложете край на мъките с нестабилните бастуни, които вместо да помагат - вредят! Само миг невнимание, може да доведе до нарушаване на Вашата безопасност, когато си помагате с обикновен бастун. 
 
Trusty Cane е Вашият нов помощник, който ще Ви отърве от традиционните бастуни, които са тежки, обемисти и с несигурна основа! 
 
Trusty Cane е единственият бастун, който гарантирано ще Ви бъде винаги под ръка и плътно до Вас. Той е сгъваем, стои самостоятелно изправен върху всякаква повърхност и няма начин, Вие да изгубите контрол над него! 
 
Това иновативно откритие на 21-ви век е тествано и разработвано, така че да възпроизвежда и с лекота допълва естествените движения на човешките стави, като същевременно предлага сигурна подкрепа върху всякаква повърхност и при всякакви обстоятелства! Неговата артикулираща подкрепяща основа, която е четири пъти по-голяма от тази на обикновен бастун, осигурява максимално сцепление дори и върху неравни повърхности!
 
Magic Cane е лек и компактен, но същевременно е издръжлив, а дължината му се регулира и се сгъва лесно, когато не се използва. А когато имате нужда от него, той е готов за употреба с едно единствено кликване!
Ексклузивната точка на огъване, която съответства точно на Вашите естествени движения, осигурява сцепление против хлъзгане върху всякакъв вид повърхности. Всичко това е комбинирано с четирите стъпала в долната част и диаметър, четири пъти по-голям от този на обикновен бастун.
 
Дължината му се регулира, а меката му ергономична дръжка е снабдена с вградена LED светлина, която да осветява пътя Ви в тъмното. Най-накрая ще имате възможността да се движите безопасно и с увереност!
 
Не подценявайте сигурността си и бъдете независими с Вашия Trusty Cane, който ще бъде винаги плътно до Вас и никога няма да Ви предаде! Подарете на себе си или на човек, който обичате, необходимата увереност отново да стои изправен и да се разхожда свободно. 
© 2015-2016. nuevo.bg. All Rights Reserved