Почистващ гел

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма РАПИДО.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на nuevo.bg

Почистващ гел

Артикулен номер #0199
Стойност: 9.00 лв.
Спестявате: 5.01 лв.
3.99 лв.
Закупени: 576
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 33
Добави в количката за 3.99 лв.
Ограничена оферта

Всички сме се сблъсквали с въпроса как по най-безопасния начин да почистим трудно достъпните места по клавиатурата, дистанционното или мобилния ни телефон! Обикновено това е рисково, защото при неправилно почистване можем да повредим техниката си и после да съжаляваме, за което. Тук на помощ идва нов иновативен продукт, който съвсем бързо лесно и безопасно ще ни помогне да почистим всяко трудно достъпно място по техниката си! А това е важно, защото постоянно имаме контакт с телефона, таблета, дистанционното или клавиатурата и там се събирам много бактерии и микроби! 
 
Представяме на Вашето внимание Super Clean Gel - за лесно и бързо почистване на прах и наслоявания по трудно достъпни места. Продукт специално разработен за почистване на мобилни телефони и компютри, клавиатури, автомобилни табла, дистанционни, принтери или игрални конзоли.  
 
Продуктът не оставя остатъци или петна, гарантирано убива 80% от бактериите. Достига до трудно достъпни места и премахва мръсотията. Съвсем бързо и лесно, без почти никакво усилие от Ваша страна. 
 
Всичко, което трябва да направите е да го поставите, натиснете, да дръпнете и готово! Мръсотията, трохите, наслагванията и бактериите вече ги няма! 
 
Super Clean Gel - надеждно средство срещу мръсотията по трудно достъпните места!
© 2015-2016. nuevo.bg. All Rights Reserved