Тример Veem Sensitive Precision, безболезнено обезкосмяване

Минимална стойност на поръчка 10.00 лв.

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на nuevo.bg

Тример Veem Sensitive Precision, безболезнено обезкосмяване

Артикулен номер #2124
Стойност: 52.99 лв.
Спестявате: 33.09 лв.
19.90 лв.
Закупени: 184
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 24
Изчерпана
 
Ограничена оферта

Запознайте се с новият автоматичен тример от Veet - Sensitive Precision, с който обезкосмяването на нежните зони на тялото става бързо, лесно, безопасно и напълно безболезнено!

Само с едно устройство, притежаващо различни приставки, вече ще можете да премахвате или оформяте нежеланото окосмяване по чувствителните части на тялото си: лицето (вежди, бакенбарди, над горната устна и брадичката), подмишниците и бикини зоната. Режещите остриета не докосват кожата, така че няма риск от порязвания! Използвайте само на суха кожа.

Самите накрайници на уреда могат да се изплакват с вода и така да ги поддържате винаги чисти и дезинфекцирани.

Veet - Sensitive Precision е чудесен уред, с който досадното обезкосмяване се превръща в приятно занимание и вече няма нужда да се притеснявате от раздразнена кожа!

Грабнете сега!

 

Предимства:

- Помага за прецизното третиране на космите.

- Лесен за употреба.

- Премахва нежно косъмчетата;

- Без директен допир до кожата;

- Без да се страхувате от порязване;

- Можете да го носите в дамската си чанта навсякъде и по всяко време, благодарение на неговата компактна и елегантна форма;

- Подкъсява косъма до 0.5 mm.

 

Тримерът е по-приятен и удобен за употреба от пинсетата и  самобръсначката защото:

- има бързо действие;

- дава възможност за по-честа промяна на "стила" на оформяне;

- няма болка;

- може да се използва върху суха кожа;

- не се нуждаете от крем за бръснене;

- има прецизни главички за различна дължина на косъма;

- няма риск от порязване.

 

Предупреждение:

Моля, прочетете всички инструкции, преди да използвате този продукт. Не поставяйте продукта в близост до отоплителни уреди, огън, или на пряка слънчева светлина. Да не се използва, ако има някаква повреда на вътрешната/външната страна на остриетата или на комбинираните аксесоари. Ако кожата ви е чувствителна, алергична към козметика, или лесно се дразни при бръснене, моля опитайте по ръцете или краката, преди да използвате продукта. Да не се използва с гел за бръснене или пяна. Използвайте само на суха кожа. Въпреки, че устройството може да се изплаква, не трябва да се потапя във вода. Изплаквайте устройството с чешмяна вода. Да не се използва морска вода, препарат за почистване или гореща вода. Не разглобявайте.

 

Инструкции/ Начин на употреба

1. Завъртете тялото от позиция "0" на позиция "↓" и издърпайте капачката. Поставете /или махнете/ батерията и поставете обратно капачката, като затворите чрез завъртане от позиция "↓" на позиция "0". Уверете се, че устройството е плътно затворено. Моля, използвайте само алкални АА батерии, защото неалкалните батерии могат да бъдат слаби и да функционират за по-кратък период от време. Ако забележите някаква теч от батериите ги извадете незабавно, както и всички материали, върху които са текли.

2. Прикрепете желания накрайник, чрез поставянето му на върха на тялото на устройството и завъртане по часовниковата стрелка, докато щракне. Ако е нужно, прикрепете гребена като го поставите върху главата на тримера докато щракне. За да го включите, завъртете основата на устройството от позиция "0" в позиция "1". Докоснете кожата леко с тримера и го движете срещу посоката на растежа на косъма.

3. Уверете се, че устройството е изключено. Използвайте четка за почистване, за да отстраните космите или праха. Не мийте основното тяло на устройството, за да се избегне риска от повреда, причинена от контакта с вода. Подсушете след почистване. Препоръчително е да добавите 1-2 капки смазочно масло върху остриетата и да включите за 2-3 секунди, като така ще удължите живота на остриетата.

 

Съхранение:

- Да се съхранява извън обсега на деца. Този продукт носи маркировка СЕ и е произведен в съответствие с директивите на ЕС.

- Моля, не изхвърляйте уреда в обикновените битови отпадъци.

 

Гаранционен срок: 6 МЕСЕЦА

© 2015-2016. nuevo.bg. All Rights Reserved