Памет USB SanDisk Ixpand Flash Drive Iphone / IPAD, 16/32/64GB, Черна

Минимална стойност на поръчка 10.00 лв.

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на nuevo.bg

Памет USB SanDisk Ixpand Flash Drive Iphone / IPAD, 16/32/64GB, Черна

Артикулен номер #2172
Стойност: 80.00 лв.
Спестявате: 20.00 лв.
60.00 лв.
Закупени: 76
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 42
Expired deal
Expired deal

ДОПЪЛНИТЕЛНО СЪХРАНЕНИЕ ЗА ВАШИЯ IPHONE И IPAD1
Проектиран да бъде идеалният спътник за вашия iPhone, Flash Drive iXpand предлага лесен начин да освободите място на вашия iPhone, автоматично да архивирате ролката на камерата и дори ви позволява да гледате видеоклипове с популярния формат направо от устройството. То има и гъвкав съединител за осветление, който работи с повечето случаи, и USB 3.0 конектор за включване към вашия Mac компютър или компютър, така че лесно можете да преместите вашите неща там, където искате. Flash Drive iXpand включва и софтуер за шифроване, който ви позволява да защитавате с парола файлове, така че да можете да споделяте съдържанието си, като същевременно запазвате поверителните файлове в устройствата5. Вземете всички снимки и видеоклипове, които искате - iXpand Flash Drive осигурява бърз и лесен начин да освободите място на вашия iPhone, така че винаги да сте готови да заснемете повече спомени.
 
БЕЗПЛАТНО!
Освободете мястото на вашия iPhone или iPad бързо с iXpand Flash Drive. Просто включете съединителя Lightning и лесно можете да премествате снимки, видеоклипове и други файлове от устройството и върху устройството. От там можете да прехвърлите файловете на компютър или компютър с Mac или да ги съхраните на устройството.
 
АВТОМАТИЧНА РЕЗЕРВНА ФОТО
Настройте мобилното приложение iXpand, за да архивирате автоматично Вашия iPhone или iPad камерата по всяко време, когато устройството е свързано. Няма нужда ръчно да избирате кои снимки да се архивират. Всеки път, когато го включите, той върши работата за вас.

Гледайте вашите видеоклипове върху движението
IXpand Flash Drive поддържа популярни видео формати (.WMV, .AVI, .MKV, .MP4, .MOV), така че можете да съхранявате и гледате видеоклипове направо от устройството, което го прави страхотен спътник.
 
Работи в най-много случаи
IXpand Flash Drive е проектиран с гъвкав съединител, който се свързва директно към вашия iPhone или iPad, без да се налага да премахвате кутията. Сега флаш устройството iXpand се предлага и в версия, създадена за системата OtterBox uniVERSE8.
 
USB 3.0 ВИСОКОСКОРОСТНИ ТРАНСФЕРИ
Включете устройството в USB 3.0 порта на компютъра си и ще можете да прехвърляте файловете наведнъж.
 
iXpand MOBILE APP
Налично от App Store, приложението iXpand Drive улеснява управлението на вашите снимки и видеоклипове и ви позволява да гледате популярни видео формати директно от устройството.
© 2015-2016. nuevo.bg. All Rights Reserved