Баскетболен кош за пране на дрехи

Минимална стойност на поръчка 10.00 лв.

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на nuevo.bg

Баскетболен кош за пране на дрехи

Артикулен номер #2880
Стойност: 52.90 лв.
Спестявате: 20.00 лв.
32.90 лв.
Закупени: 0
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 19
Изчерпана
 
Ограничена оферта

Баскетболен кош за пране на дрехи

Кош за дрехи за пране -с този баскетболен кош за дрехи за пране  ще забравите за мръсните дрехите, които вашето дете разхвърля из цялата къща!

Нека да направим събирането на мръсните дрехи забавно и приятно с баскетболен кош за дрехи . Обикновено стаята на малучиганите ще е в пълен безпорядък, ако не е мама да почисти и за съжаление опитите ни да ги накараме да остане такава, колкото се може по - дълго, както и да събират мръсните си дрехи все се увенчават с неуспех. За да Ви улесним в това, обаче ние Ви предлагаме тук този баскетболен кош за мръсни дрехи за пране .

С този кош за пране на дрехи със сигурност ще успеете да ги накарате да си събират редовно дрехите за пране под формата на увлекателна игра и ще им осигурите един много интересен и оригинален аксесоар, пасващ на интериора на всяка детска стая.

Този баскетболен кош за пране на дрехи включва табло махаща се торба за мръсно пране с цип отгоре за лесното изваждане на съдържанието и, мрежа и пластмасова окръжност, на която да се закачи тя. Този кош е подходящ за стая на момче, на момиче, както и за обща спалня.

Той е предназначен за закачане на врата и пасва идеално на повечето от тях. С него събирането на мръсните дрехи ще бъде толкова интересно и лесно!

© 2015-2016. nuevo.bg. All Rights Reserved