Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите условия за използване на бисквитки.

No product at this time

   Иновативен сгъваем бастун с LED светлини Trusty Cane

   25,99 лв.
   63,39 лв.
   Спести 37,40 лв.
   In Stock 99 Available items
   Количество:

   Сложете край на мъките с нестабилните бастуни, които вместо да помагат - вредят! Само миг невнимание, може да доведе до нарушаване на Вашата безопасност, когато си помагате с обикновен бастун. 

    

   Magic Cane е Вашият нов помощник, който ще Ви отърве от традиционните бастуни, които са тежки, обемисти и с несигурна основа! 

    

   Magic Cane е единственият бастун, който гарантирано ще Ви бъде винаги под ръка и плътно до Вас. Той е сгъваем, стои самостоятелно изправен върху всякаква повърхност и няма начин, Вие да изгубите контрол над него! 

    

   Това иновативно откритие на 21-ви век е тествано и разработвано, така че да възпроизвежда и с лекота допълва естествените движения на човешките стави, като същевременно предлага сигурна подкрепа върху всякаква повърхност и при всякакви обстоятелства! Неговата артикулираща подкрепяща основа, която е четири пъти по-голяма от тази на обикновен бастун, осигурява максимално сцепление дори и върху неравни повърхности!

    

   Magic Cane е лек и компактен, но същевременно е издръжлив, а дължината му се регулира и се сгъва лесно, когато не се използва. А когато имате нужда от него, той е готов за употреба с едно единствено кликване!

   Ексклузивната точка на огъване, която съответства точно на Вашите естествени движения, осигурява сцепление против хлъзгане върху всякакъв вид повърхности. Всичко това е комбинирано с четирите стъпала в долната част и диаметър, четири пъти по-голям от този на обикновен бастун.

    

   Дължината му се регулира, а меката му ергономична дръжка е снабдена с вградена LED светлина, която да осветява пътя Ви в тъмното. Най-накрая ще имате възможността да се движите безопасно и с увереност!

    

   Не подценявайте сигурността си и бъдете независими с Вашия Magic Cane, който ще бъде винаги плътно до Вас и никога няма да Ви предаде! Подарете на себе си или на човек, който обичате, необходимата увереност отново да стои изправен и да се разхожда свободно. 

    

   1430
   99 Артикула
   2016-01-01

   Конкретни препратки