Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите условия за използване на бисквитки.

No product at this time

   Филтрираща кана - Орлеан A5 Mg+

   117,61 лв.
   In Stock 19 Available items
   Количество:

   ОРЛЕАН A5 MG+ С УДАРОУСТОЙЧИВ КОРПУС ОТ TRITAN™ (BY EASTMAN)!

   НАЙ-НОВАТА НИ КАНА С УНИКАЛЕН ДИЗАЙН, ВДЪХНОВЕН ОТ ПРИРОДАТА! ХАРМОНИЯТА МЕЖДУ ФОРМАТА И ТЕКСТУРАТА ЩЕ ДОПЪЛНЯТ ВАШИЯТ ИНТЕРЬОР У ДОМА, В КОЙТО ВСЕКИ ДЕТАЙЛ РАДВА ОЧИТЕ И ПОДАРЯВАТ ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ.

   Аквафор Орлеан A5 Mg+ е кана за филтриране на вода от ново поколение с класическа форма, вдъхновена от природата.  С Орлеан A5 Mg+, Вие и семейството Ви ще знаете, че ще разполагате с чиста и прясна питейна вода във всеки един момент.

   Технологията, която се използва за създаване на изящния дизайн на каната е същата, която се използва при направата на истинските стъклени кани. При това, каната е направена от здрава, подсилена пластмаса, която е сертифицирана за досег с хранителна среда (не съдържа опасни пластмаси като Бисфенол-А или фталати, често използвани в производството на съдове за бутилирана вода). Заради кръглото дъно,  Орлеан A5 Mg+ е много по-издържлив от обикновените филтриращи кани и е сложно да се преобърне случайно. Дори ако бъде изтървана от дете, каната няма да се счупи, което я прави безопасна за използване в семейство с малки деца.

   За да пиете винаги чиста вода, е нужно своевременно да подменяте филтъра в каната. Тук идва в помощ механичния брояч на каната, който отчита количеството филтрирана вода – всеки път, когато отваряте капака за да напълните каната. Дата на подмяна се определя максимално точно.

   Новият филтър за вода Аквафор А5 Mg+ е създаден специално за силно-замърсена вода, която съдържа големи количества механични примеси като ръжда, пясък, утайка.

   Дори в тези условия, А5 Mg+ не се задръства преждевременно и продължава да пречиства Вашата вода от хлор и други разтворими примеси.

   Конструкцията на филтъра за кани Аквафор А5 Mg+ му позволява да се самопречиства всеки път, когато напълвате каната. По този начин няма да се налга подмяната му много често. Имайки предвид увеличения ресурс, филтърът може да прослужи до 3 месеца в тричленно семейство.

   Също така, филтърът Аквафор А5 Mg+ обогатява филтрираната вода с оптимални количества магнезий, който е полезен за сърцето и кръвоносните съдове. По данни на СЗО, магнезият се явява най-дефицитният минерал за населението на Земята: набавянето на дневната норма магнезий в съвременния град е много сложно, а недостатъкът увеличава риска от заболявания на нервната и сърдечно-съдовата системи.

   Сменяемите филтри на Аквафор ефикасно намалят най-вредните примеси в чешмяната вода. Те включват:

   Седименти като ръжда, пясък, кал, полен

   Хлор, хлороформ, и други органични хлорни съставки

   Метали и тежки метали: желязо, олово, живак, мед, алуминий

   Нефтохимикали

   Феноли

   Лекарства, включително хормони и антибиотици

   Бактерии

   Каната е комплектована с един филтър А5 Mg+

   В последствие, с каната може да се използват следните филтриращи модули:

   B5 - филтър за средно-твърда вода

   B6 – филтър за твърда (варовита) вода

   B7 – филтър за мека (ниско-минерализирана) вода

   B8 – с увеличен ресурс на пречистване (350 литра)

   A5 – 350 литра ресурс за вода с повишено съдържание на механични примеси

   ПРЕИМУЩЕСТВАТА НА TRITAN™:

   Новият корпус, произведен от свръх-издържливия материал Tritan, гарантира здравината на каната, заради което каната може да бъде използвана от малките помощници в кухнята. Пластмасата Tritan е толкова здрава, че издържа тежестта на автомобил. Освен здравината си, новият материал може да мие в съдомиялна, без да се притеснявате, че пластмасата ще побелее. Всъщност, каната изглежда като нова дори след няколко години експлоатация!

   Неподатлив към въздействията на органични вещества

   Не запазват миризми

   Не съдържа Бисфенол-А, Бисфенол-S и други Бисфенол продукти.

   Не съдържа вещества с естрогенна активност

   Максимална прозрачност в сравнение с други видове пластмаса

   Може да се мие в съдомиялна

   Устойчив към образуване на петна

   Каната изглежда като нова след продължително използване и изглежда като нова

   КАК РАБОТИ ФИЛТЪРА НА АКВАФОР ОРЛЕАН A5 MG+

   Активният въглен от кокосови черупки попива като гъба вредните примеси от водопроводната вода: хлора и неговите съединения, нефтопродукти, други токсини. Избистря водата и подобрява нейния вкус и мирис.

   Аквален задържа тежките метали от водата (живак, олово, мед, арсен), които често се срещат във водопроводната вода.

   Ръждата, пясъка, утайката или други груби частици не запушват филтъра, благодарение на фините гранули активен въглен в комбинация с влакното Аквален, който създава милиарди каналчета за водата, подобно на корените на растенията в почвата. Аквален придържа гранулите активен въглен на мястото им и не позволява на водата да направи свои собствени каналчета, през които да преминава без да бъде филтрирана.

   Йонообменната смола омекотява водата, премахвайки солите на твърдостта. Благодарения на това, ястията и напитките, приготвени с такава вода ще бъдат по-вкусни, тъй като хранителните съставки ще се разтварят много по-ефикасно.

   Активното сребро във филтъра не позволява развитието на микроорганизми във филтъра. Поради това, филтърът може да се използва по-дълго време.

   Съвети за правилна експлоатация на каната и филтъра:

   Своевременно сменяйте филтъра: кана със стар филтър е безполезна.

   В семейство от 3-ма души, филтърът с капацитет 350 литра се сменя на всеки три месеца. Ако сте повече, филтърът трябва да се сменя пропорционално по-често. Дори и ако сте по-малко, филтърът не трябва да се използва повече от 3 месеца, независимо дали сте изразходили капацитета му.

   Филтърът трябва да бъде поставен плътно и равно във фунията – така в долната част на каната няма да попадне нефилтрирана вода.

   Надеждността на филтрите проверяваме с вода със 100-кратно превишени концентрации на вредни вещества. Затова той може да Ви защити дори в екстремни ситуации: в случай че водата е силно замърсена (например след авария), филтърът, който „е поел удара върху себе си“, трябва да се веднага да се подмени.

   Ако филтърът спря да пропуска вода, то е възможно да има мехурчета въздух в него. Това лесно може да се оправи като го накиснете във вода в хоризонтално положение и разтресете за да може въздуха да излезне. Във водата винаги има фини мехурчета въздух, които могат да се увеличат докато водата протича през филтъра. Това е нормално, особено през студения период на годината, когато температурата в помещенията е много по-висока от температурата на водата във водопровода.

   Ако не използвате каната, промийте филтъра – филтрирайте две кани вода, която да излеете в канала.

   Ако случайно сте напълнили каната с гореща вода – промийте филтъра, отново филтрирайте две кани вода.

   Nuevo
   2895
   19 Артикула
   2016-01-01

   Конкретни препратки