Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите условия за използване на бисквитки.

No product at this time

   Mагическа дъска за рисуване с осветление и 3D ефект

   24,90 лв.
   50,82 лв.
   Спести 25,92 лв.
   In Stock 50 Available items
   Количество:

    Magic Drawing Board Game – дъска за рисуване е представена под формата на прозрачна чертожна дъска с 3D ефект. Универсалният комплект ще допринесе за развитието на творческите умения на детето и веднага ще го завладее благодарение на стереоскопичния ефект на изображенията при поставянето на 3D очила. Линиите от маркерите могат лесно да бъдат премахнати с мека кърпа, която позволява да се коригират малки дефекти и грешки или да се пресъздадат напълно нови рисунки. Magic Drawing Board не е само дъска за рисуване, а преди всичко инструмент за развитието на въображение на детето.

   Рисуването  е една от любимите  детски дейности, по време на  която децата развиват въображението си и развиват фини двигателни умения на пръстите си.

   Комплект за рисуване 3D ви позволява да прехвърляте готови рисунки с помощта на шаблони или да създавате шедьоври. Такава рисунка ще донесе удоволствие на децата и ще стане най-добрият подарък за рождения ден, а възрастните могат да се опитат да рисуват с децата и да се преместят в света на магиите и приказките.

   Комплектът съдържа :

   прозрачна дъска за рисуване;

   3D очила;

   шаблони;

   4 флуоресцентни флумастери;

   поставка с LED лампа;

   кърпа за почистване на дъската

   За деца над 3 годишна възраст !

   Преди да започнете да рисувате, премахнете предпазната хартия от двете страни на дъската.

   Поставете шаблона под прозрачната дъска. С помощта на специални маркери очертайте избраната от вас рисунка.

   Поставете дъската с направената от Вас рисунка  на основата, включете осветление на стойката, сложете си  3D очила, и  наслаждавайте се на 3D специални ефекти.

   3159
   50 Артикула

   Конкретни препратки