Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите условия за използване на бисквитки.

No product at this time

   Divoom Pixoo-64 - Wi-Fi pixel art display

   359,00 лв.
   In Stock 12 Available items
   Количество:

   Divoom Pixoo -64 е 10,3-инчова WiFi пикселна рамка с LED панел 64x64. Можете да използвате Pixoo като часовник , можете също така да настроите онлайн брояч на информация и Pixoo-64 автоматично ще изтегли избраната информация, като например: последователи на стрийминг канали, резултати от игри, информация за стрийминг и др.

   Приложението Divoom предлага полезни инструменти за рисуване и създаване на ваше собствено изображение, анимация или  текстово съобщение. Лесно можете да импортирате създадените изображения и GIF файлове. Приложението също така има огромна галерия и общност, от където можете да изтегляте и споделяте вашите рисунки, както и да се свързвате с ентусиастите на пикселното изкуство по целия свят.

   Проследявайте ефективността на видеоклип или акаунт в социални медии. С Pixoo-64 можете да празнувате всеки важен момент с вашите последователи.

   Можете да използвате Pixoo-64  във всеки ъгъл на дома си, да осветите коридора или да озарите стаята си с пикселните арт анимации. Можете да персонализирате дисплея, за да показва приветствено съобщение, разпродажба, здравни съвети или декорация на магазин.

   Спецификации:

   Specs Dimensions  262L x 261.4W x 17.8H mm
   Weight 
    740g
   Color  Full RGB
   Color Temp 1600-6500K
   Output 10W
   Microphone 6050 Full Direction -42+/-3dB
   Power
   via USB cable,5V(+/-0.25V)/2A
   Connection methodWiFi(Only supports 2.4GHz)

   3479
   12 Артикула

   Конкретни препратки