Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите условия за използване на бисквитки.

No product at this time

   Смарт очила с Bluetooth слушалки

   43,30 лв.
   In Stock 50 Available items
   Количество:

   Уникално и иновативно устройство, полезно за хора водещи динамичен начин на живот. Смарт очила с bluetooth слушалки, които ще бъдат Вашият надежден помощник в натовареният Ви график! 

   Качеството на сигнала е уникално чисто, както за вас, така и за отсрещната страна, с която разговаряте. 

   Обикновените блутут - хендсфрии устройства не предлагат добро качество на звука, но с очилата се наслаждавате на страхотен сигнал, удобство при шофиране, разходка, риболов, дори на работното Ви място. Разполагат с 3 копчета на дясната рамка, с които ръководите всички функции, приемате разговори, превъртате песни и т.н.

    

   Очилата могат да се ползват като телефон, за целта трябва само да се свържат с bluetooth с телефона Ви, и вече приемате и провеждате разговори, без да вадите или докосвате телефона си. Особено полезни, безопасни и подходящи при шофиране - разговаряте без да махате ръка от волана. С помощта на BLUETOOTH свързвате очилата с друг телефон или всяко устройство с Android или iOs. 

   Слушате музика от очилата, просто слагате на ушите си слушалките, които за закрепени за очилата и ръководите функциите от копчетата. Има копчета на очилата с помощта на, които превъртате напред, назад, спирате на пауза, пускате и т.н. много лесно и удобно. Слушалките имат възможност за настройка - нагоре-надолу и напред- назад, така са подходящи за всички-деца, жени и мъже. Имат високо ултравиолетово покритие и защита.

    

   Тези Bluetooth смарт очила са перфектна компания за всекидневния Ви динамичен живот. Перфектна комбинация между UV Polarized очила, хедсфрии и слушалки! Пускате музика, радио и т.н. от телефона си и слушате с очилата. Подобряват визията на пътя при шофиране в мъгла или нощем. Бъдете в крак с технологиите и улеснете ежедневието си. 

    

   PIN номера при поискване при свързване: 1234

    

   Главни функции:

   - Bluetooth: може да се свързва и работи с всяко устройство с блутут;

   - Хендсфрии за безопасни разговори при шофиране, при разходки без да държите телефона си;

   - Особено полезни и удобни за хора, които разговарят много по телефона, сега може да го правите лесно и приятно и с прекрасно качество на звука;

   - Приятни комфортни слушалки за слушане на музика, радио и т.н.;

   - Страхотен моден дизайн;

   - UV защита - защитаващи очите Ви от вредните ултравиолетови лъчи;

   - Много полезни и подходящи за риболов, колоездене, разходки и др.

   1246
   50 Артикула

   Конкретни препратки