Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите условия за използване на бисквитки.
106,00 лв.Цена
106,00 лв.Цена
299,00 лв.Цена
246,00 лв.Цена

   Микрофибърна чистачка Windshield wonder

   10,99 лв.
   23,76 лв.
   Спести 12,77 лв.
   In Stock 30 Available items
   Количество:

   Всеки шофьор, обича да поддържа реда и уюта в автомобила си! Но понякога, в забързаното ни ежедневие, не ни остава време, а често и пари за да чистим качествено превозните си средства. Предното стъкло е сред най-трудните части за почистване на автомобила, изисква точните препарати и точните инструменти, защото видимостта през него е най-важна. 

   Като решение на този казус, Ви предлагаме автомобилен аксесоар, който ще Ви помогне да почиствате изключително лесно стъклата на Вашия автомобил. Това е чистачката за стъкла Windshield Wonder. Изработената от микрофибър чистачка, тя ще Ви избави от мъчителната и трудна работа, която понякога води само до замазване.

   Всички знаят, от личен опит, колко е трудно да се мият отвътре предното и задно стъкло на автомобила. Всеки път когато правим това, ние се напрягаме и извиваме по какъв ли не начин, пробваме различни методи и бързо се изморяваме. Но даже и след много положени усилия се появяват ивици, петна или подтичания.

   Чистачката за предно стъкло Windshield Wonder е много полезен и практичен автомобилен аксесоар, с чиято помощ и без много усилия можете да почистите предното, задното и страничните стъкла, а също така ѝ страничните огледала. 

    

   Всичко, от което имате нужда е Windshield Wonder, няколко минути и малко вода. 

   -
   1424
   30 Артикула
   2016-01-01

   Конкретни препратки