Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите условия за използване на бисквитки.

No product at this time

   Микрофибърна чистачка Windshield wonder

   10,99 лв.
   23,76 лв.
   Спести 12,77 лв.
   In Stock 30 Available items
   Количество:

   Всеки шофьор, обича да поддържа реда и уюта в автомобила си! Но понякога, в забързаното ни ежедневие, не ни остава време, а често и пари за да чистим качествено превозните си средства. Предното стъкло е сред най-трудните части за почистване на автомобила, изисква точните препарати и точните инструменти, защото видимостта през него е най-важна. 

   Като решение на този казус, Ви предлагаме автомобилен аксесоар, който ще Ви помогне да почиствате изключително лесно стъклата на Вашия автомобил. Това е чистачката за стъкла Windshield Wonder. Изработената от микрофибър чистачка, тя ще Ви избави от мъчителната и трудна работа, която понякога води само до замазване.

   Всички знаят, от личен опит, колко е трудно да се мият отвътре предното и задно стъкло на автомобила. Всеки път когато правим това, ние се напрягаме и извиваме по какъв ли не начин, пробваме различни методи и бързо се изморяваме. Но даже и след много положени усилия се появяват ивици, петна или подтичания.

   Чистачката за предно стъкло Windshield Wonder е много полезен и практичен автомобилен аксесоар, с чиято помощ и без много усилия можете да почистите предното, задното и страничните стъкла, а също така ѝ страничните огледала. 

    

   Всичко, от което имате нужда е Windshield Wonder, няколко минути и малко вода. 

   -
   1424
   30 Артикула
   2016-01-01

   Конкретни препратки