Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите условия за използване на бисквитки.
106,00 лв.Цена
106,00 лв.Цена
299,00 лв.Цена
246,00 лв.Цена

   Преносимо зарядно за батерия Power Bank

   22,00 лв.
   Изчерпано
   No Product available
   Количество:
   За всички хора, които водят динамичен начин на живот имаме страхотно предложение, от което няма как да не се възползвате! Край на притесненията, породени от липсата на заряд в смартФона или таблета Ви. Външните батерии (Power Bank) от ново поколение са тук и Ви очакват, за да решат Вашите проблеми.
    
   Продуктът представлява компактна преносима акумулаторна батерия, която може да зареди Вашите устройства с 5V, когато имате спешна нужда от енергия, но не се намирате в  близост до контакт. 
    
   Устройството е специално създадено за хора, водещи динамичен начин на живот, които не се застояват на едно място, но се нуждаят от своите средства за връзка. Външната батерия е иновативно изобретение, перфектно за потребителите, които работят в постоянно движение или за любителите на излетите в планината и къмпингуването. 
    
   Чрез употребата на Power Bank, Вие изцяло ще се лишите от тревогата, че батерията на телефонът или таблетът Ви ще "падне" в най-неподходящия момент, докато провеждате важни работни или лични разговори на крак.
    
   Продуктът работи с почти всички устройства, зареждащи се посредством USB порт (1000 mAh), което включва телефони, таблети, камери и други.
    
   Супер оферта, на уникална цена!
   Възползвайте се сега!  

   ВАЖНО! 
   * Това зарядно не прави пълен заряд на батерията Ви!
   Nuevo
   37
   2016-01-01

   Конкретни препратки