Разпродажба! -38,01 лв. - 38,01 лв.

Надуваем дюшек за къмпинг или плаж Lazy Bag

1545
100 Артикула
2016-01-01

Специфични справки

26,99 лв.
65,00 лв.
С вкл. данък
Количество:

Лятото е времето на почивките и приятните занимания на открито! Всяка една почивка може да стане и по-приятна с новото ни предложение - Lazy Bag! Надуваем дюшек, който е изключително удобен и подходящ за употреба на плажа или на къмпинг! 

 

Вземете го сега и сами ще се убедите, че времето прекарано на открито може да бъде истински пълноценно! И не само на открито може да го ползвате и вкъщи, като разнообразие от мебелите, с които сте свикнали. 

 

Дюшекът се надува много бързо и лесно, без да са Ви необходими помпа или други приспособления за целта! Трябва Ви само въздух и добро настроение! Всичко, което се изисква от Вас, за надуването му е просто да го извадите от чантата, да размахате няколко пъти срещу въздуха, за да се надуе и да го закопчаете със специална закопчалка. Готово, вече имате страхотно походно легло, което можете да ползвате и като воден дюшек! 

 

Изключително компактен, когато е в прибрано състояние, лек и удобен за пренасяне от място на място. Моделът е изключително издържлив и гарантирано ще прекарате множество часове в почивка върху него! 

 

Удобният и практичен надуваем дюшек ще издържи с лекота всяко едно изпитание, на което решите да го подложите. Ако обичате да ходите на плаж, на къмпинг, на пикник или просто да бъдете сред природата, тогава задължително трябва да имате този надуваем диван. Той ще Ви помогне да се чувствате комфортно и удобно, където и да се намирате!

 

Подарете си, сега нов и практичен начин да си починете пълноценно сред природата! 

Lazy Bag Ви очаква! 

 

Начин на употреба:

* Извадете дюшека от чантата;

* Удържайки го за двата края, започнете да го „пълните” с въздух;

* Завържете внимателно краищата, за да не излезе въздуха;

* Готово, вече имате страхотен надуваем дюшек за къмпинг или пикник;

* Почиства се само с хладка вода и сапун.

 

Предупреждение:

- Не слагайте надуваемия дюшек близо до огън или остри предмети

- Не скачайте на дюшека

 

Комплектът включва:

- 1 брой чанта;

- 1 брой надуваем дюшек

 

1545
100 Артикула
2016-01-01

Специфични справки