Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите условия за използване на бисквитки.

No product at this time

   Водоустойчив силикон

   16,87 лв.
   In Stock 163 Available items
   Количество:

   С този нов, иновативен и мега силен водоустойчив силикон ще можете да сглобите всичко, което искате, без то да се разпада или пък да не издържи дълго време. Често пъти зимата ни се случва да уплътняваме прозорците спешно. Но освен прозорците, може да ни се наложи да сглобим нещо, да поправим мивката или пък декоративна украса в дома.

    Също така, ако искате да сглобите нещо, но понякога се налага да го направите, когато то е влажно или пък не особено сухо, то не се притеснявайте. Само за няколко секунди вече ще имате ново сглобено или поправено нещо. Този силикон е идеален, ако имате аквариум, който се нуждае от уплътнение и дори поправка.

   Силиконът е подходящ и за други материали като тухла, дърво, гранитогрес. С него можете да поправите нещо счупено по дома си или пък да го използвайте като спойка, ако сте решили да строите нещо, да правите нова баня или пък друга ремонтна дейност.
    
       Накратко казано – този иновативен, мега силен и здрав, водоустойчив силикон е незаменим и всяко едно домакинство се нуждае от него! Вече можете да направите ремонт или пък да поправите нещо бързо и лесно – без губене на време, без майстори и без даване на излишни пари за майстори и други подобни разходи!
    
   Характеристики:
    
   • Лесно използване
    
   • Цвят – бял
    
   • Лесно поправяне на различни неща
    
   • Силна формула за залепване
    
   • Водоустойчив силикон
    
   • Подходящ за ремонтни дейности
   * 180 ML
   Nuevo
   2965
   163 Артикула
   2016-01-01

   Конкретни препратки