Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите условия за използване на бисквитки.
106,00 лв.Цена
106,00 лв.Цена
299,00 лв.Цена
246,00 лв.Цена

   Осветление за тоалетна със сензор за движение - Toilight

   16,98 лв.
   25,34 лв.
   Спести 8,36 лв.
   In Stock 253 Available items
   Количество:

   LED светеща Тоалетна Чиния със сензор за движение е един интересен и забавен уред, който Ви представяме тук.

   Това LED осветление за тоалетна със сензор за движение е с 8 различни светлини: синя, зелена, лилава, червена, розова, жълта, бяла и оранжева. Те могат да се редуват, а може да изберете и само една, която е предпочитана от Вас.

   Предназначението на LED осветлението за тоалетна със сензор за движение е, когато отивате до тоалетната през нощта и сте сънени, да не Ви дразни силната светлина там, а също и да направи тоалетната Ви едно релаксиращо и приятно място. LED светеща тоалетна чиния тоалетна е със сензор за движение, който се слага от външната страна на тоалетната чиния,сочещ към вратата, а накрайникът с лампичката - от вътрешната. сензорът се задейства само, когато е тъмно в помещението.

   Сензорът работи и при спуснат капак и седалка на тоалетната чиния. Светлината, която се излъчва е достатъчно силна, за да виждате добре.

   Тя остава включена за 2 минути от последното засечено движение. Уредът е водоустойчив и е лесен за почистване. ToiLight LED осветлението за тоалетна със сензор за движение пасва на всяка тоалетна.

   LED осветлението за тоалетна чиния

   работи с три 1.5V ААА батерии, които не са включени в комплекта. Когато искате да го изключите, махнете батериите.

   Nuevo
   2631
   253 Артикула
   2016-01-01

   Конкретни препратки