
Предполагаме, че е така теса много вкусни,съблазнително миришещи и изкушаващи.Сега вече можете даси ги правите, когато пожелаете с Уред за понички Donut Maker, която Ви представяме тук!
Пригответе нужнатасмес,според нея илиспоред някоя друга, която Ви допада, намазнете леко машинката отвътре, за дасе плъзга лесно тестото и пъхнете част от тестото в нея.след това поставете пръститеси на определените места, натиснетес палеца бутона и пуснете в тиганас нагорещено олио получената поничка, повторете процедурата, докато запълните тигана. Дебелината на поничките може дасе регулирасъс завъртане и отвъртане на вентила на дъното на уреда за понички.
2 бр. яйца370 г кисело мляко370 мл прясно мляко20 г мая1 ч. л.сода бикарбонатщипкасол2-3с. л. захар2-3 ванилии600 г брашноолио за пържене
Начин на приготвяне:От посоченитеПродукти правим тесто (подобно на кексово).содата разбиваме в киселото мляко, постепенно добавяме всички останалиПродукти. Тестото поставяме в шприц за понички. Пържим в малъксъдс повече мазнина за много кратко. Готовите понички поръсваме по желаниес пудра захар илисироп.
Приятен апетит!
500 г брашно500 мл вода1/2 кубче прясна мая (20 гр.)1с. л. захар (мед)щипкасол
Начин на приготвяне:Водатасестопля. Захарта/меда,солта и маятасе разбъркват вътре. По малко ис бърканесе прибавя и брашното, докато поеме цялото количество. Тестотоставас рядка консистенция - като много гъста каша. Оставясе да втаса около 30-40 мин.Втасалото тестосе поставя в шприц за понички. Шприцовате поничките в дълбоксъдсъссгорещено олио. Пържатсе в маслена баня много бързо, обръщайкисе от дветестрани. Изваждатсе на решетка, която е поставена върху тава покритас кухненска хартия, за да могат дасе отцедят. Поръсватсес пудра захар, мед,сироп или топинг на вкус.
Приятен апетит!
Характеристики:·
Материал: пластмаса· Размери: 15Х9см.
Конкретни препратки