Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите условия за използване на бисквитки.

No product at this time

   Крушка против комари Zapp Light

   24,98 лв.
   In Stock 20 Available items
   Количество:

   Искате ли да се наслаждавате на лятното време, без досадните летящи гадинки. Тогава имаме точното предложение за вас! Завийте на мястото на обикновена крушка, специалната крушка против насекоми ZAPP LIGHT и готово! Тя надеждно ще ви пази от малките нашественици!

   ZAPP LIGHT първо примамва и след това унищожава досадните комари и други летящи вредители! Синята ултравиолетова светлина е неустоима за тях и осигурява максимална атракция, използвайки само 9W енергия! 

    

   Понякога производителите измислят такива неща, че човек се чуди как до сега не са го измислили. Тази лампа принадлежи именно към тази категория продукти. Помислете само, какво по-логично от това: вместо обикновена крушка за осветяване, да навием в полюлея или нощната лампа една крушка, която ще унищожава комарите в стаята! Край на чуденките къде да поставите лампата против комари от класически тип с кабел, а след като ѝ намерите място да се чудите в кой контакт да я включите или да търсите разклонител, защото кабела не стига.

    

   Сега просто завивате в някоя фасунга и готово - вече сте защитени от летящите дразнители винаги, когато светнете лампата. 

    

   Убедете се сами! 

    

   Характеристика: 

   * 9W крушка против насекоми;

   * Осигурява 600 лумена светлина; 

   * заменя стандартните крушки от 60 W;

   * Има 2 режима на светлина. (Не се използва с димерни превключватели.) 6"Н. 

   -
   1992
   20 Артикула
   2016-01-01

   Конкретни препратки