Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите условия за използване на бисквитки.

No product at this time

   Riddex Quad - Електромагнитен уред за прогонване на всякакви вредители и гризачи с варираща честота

   15,90 лв.
   22,19 лв.
   Спести 6,29 лв.
   In Stock 263 Available items
   Количество:

   Домът ви е пълен с хлебарки, дървеници, комари, мухи, мравки, бълхи, мишки, плъхове и всякакви насекоми и инсекти? Това е твърде неприятно! Но добрата новина, е че вече има решение на този труден проблем! Решението е: "Riddex Quad"САМО ДНЕС НА РАЗБИВАЩА ЦЕНА ОТ 14.99 лв.

    
   Това е новото революционно устройство използващо съвременна технология  на електромагнитните импулси с честота 30-65 kHz.Те се предават чрез окабеляването по стените в дома и по този начин достигат до местата, където живеят и се размножават неприятни вредители. 
    
   С "Риддекс Куад" дори ще прогоните хлебарките и от съседите, за което ще ви бъдат благодарни. Устройството против вредители се включва в един от контактите в кухнята и забравяте за неприятния проблем с досадните гризачи и насекоми. То ще защити Вашият апартамент, къща, ресторант или каквото и да е друго помещение.  
    
   При включване на Riddex Quad светват двете лампи, като дясната е мигаща в червено, като цикълът се повтаря на всеки 3 минути. Чрез бутона в горната част уредът може да се ползва и като нощна лампа, която се индикира от светещата синя лампичка.
   Риддекс Куад не изисква никакво обслужване. 
    
   Това универсално устройство е едно от най-ефективните на пазара. Оставете Riddex Quad включен денонощно за да предпази трайно домът ви от неприятните хлебарки, дървеници, мишки и всякакви други насекоми и инсекти.
    
   Максималният ефект се постига след няколко седмици, тъй като размножителния период на хлебарките е 2-3 седмици. 
    
   Устройството против вредители Ридекс Куад е рационалното решение за дълготрайното отстраняване на проблема с гризачите и насекомите, което решение сте търсили дълго време!
    
   Сбогувайте се завинаги с досадните нашественици и се радвайте на дом без гризачи и инсекти!
    
   Характеристика
   - Едно устройство се грижи за около 120 кв. м.
   - Устройството "Riddex Quad" е безопасно за домашни любимци, с изключение на хамстери и други гризачи. Безопасно е за деца, домашни любимци и електрониката.
   - Включете "Риддекс Куад" в стандартен електрически контакт за най-малко две седмици!
   - Независими лабораторни тестове са доказали, че Riddex Quad наистина работи!
   - Той държи далеч ВРЕДИТЕЛИТЕ по 24 часа на ден!
   - Зелената светлина показва, че устройството работи правилно. 
   Nuevo
   2078
   263 Артикула
   2016-01-01

   Конкретни препратки