Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите условия за използване на бисквитки.

No product at this time

   Air Fryer JT-805, гответе здравословно и без мазнини с еър фрайер

   226,82 лв.
   In Stock 29 Available items
   Количество:

   Тайната е в специалната технология на готвене. Нагретият до 200 градуса въздух циркулира около храната. Резултатът е вкусна, хрупкава храна с приятна златиста коричка!

   Приготвена с малко или без никаква мазнина! Кошницата за пържене е със специални отвори, през които мазнината се изтича в контейнера и не остава в храната ти!

   Сложи край на мазното и досадно пържене! готвиш вкусно, с грижа за твоето семейство! Пържиш, печеш, задушаваш, приготвяш закуски и десерти. Всичко - в един единствен уред! Приготвяй любимите храни с по-малко мазнина и калории! Не е нужно да се лишаваш от вкусните пържени картофки и пиле. Просто се научи да ги приготвяш по здравословен начин.

   Кошницата за пържене, с вместимост от 2,5л, може да побере до 700 г пържени картофи и 500 г месо на един път.

   Това прави уреда идеален за приготвяне на големи семейни менюта. В комбинация с функцията за предварително зададена температура от 80-200°C, която може лесно да се контролира, Еър Фрайър ще се превърне в любимия уред за приготвяне на вкусотийки за цялото семейство. Вграденият таймер може да бъде предварително нагласен на 30 минути, за да се предотврати загарянето на храната. За перфектно приготвена храна. 

   3252
   29 Артикула

   Конкретни препратки