Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите условия за използване на бисквитки.
106,00 лв.Цена
106,00 лв.Цена
299,00 лв.Цена
246,00 лв.Цена

   Освободете се от токсините с Kinoki Detox Pads

   10,90 лв.
   18,61 лв.
   Спести 7,71 лв.
   In Stock 997 Available items
   Количество:

   Освободете тялото си от всички вредни токсини, които се събират в него! Направете го лесно и в комфорта на Вашия дом с Kinoki Detox Pads. Вълшебни пластири, които ще извлекат всичко вредно от Вашето тяло по най-безвредния и безболезнен за Вас начин!
    
   Тонизирайте тялото си и се освободете от излишните неща в него!
    
   Съставки
   * Съставките на пластирите са 100% натурални субстанции, използвани в хилядолетният опит на азиатската медицина - бамбукова киселина, която има свойството да прониква и да изхвърля токсините, портокалово масло, стрити листа от японска вишна, хитозан, евкалипт, естествен източник на отрицателни йони – минералът турмалин, минерална и растителна пудра.
    
   Действие
   * Процесът на извличане на токсините през кожата е подобен на осмозата при корените на растенията. Бамбуковата киселина, сходна по състав с бъмбуковият оцет, „транспортира” токсичните частици през клетъчната мембрана.
    
   Начин на употреба на пластирите
   1. Измийте стъпалата със сапун или душ гел.
   2. Разпечатайте прозрачната найлонова опаковка на бялото пакетче.
   3. Откъснете по-голямата лепенка на вентилиращия се прилепващ пластир и прикрепете напечатаната с текст страна на пакетчето към прилепващия пластир.
   4. Прикрепете пакетчето към ходилото, в централната му част. Лепящата част на пластира се подава около пакетчето и се залепя към стъпалото, притискайки пакетчето към него.
    
   * Пластира може да стои 6-8 часа на стъпалото по време на сън, на сутринта го отлепете и почистете кожата.
   Ефект
   * На сутринта ще намерите голямо количество черна и лепкава отпадъчна мазнина и течност. Това са токсини, които са били абсорбирани от пластира за крака. Понякога пластирът става жълтеникаво-кафяв, тъмно кафяв или черен в зависимост от индивидуалните особености.
    
   Опаковката съдържа 10 броя пластири.
   Nuevo
   1005
   997 Артикула
   2016-01-01

   Конкретни препратки