Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите условия за използване на бисквитки.
106,00 лв.Цена
106,00 лв.Цена
299,00 лв.Цена
246,00 лв.Цена

   Автоматични вендузи комплект 12 броя

   17,99 лв.
   25,32 лв.
   Спести 7,33 лв.
   In Stock 30 Available items
   Количество:

   Автоматични вендузи комплект 12 броя 

   Представяме на Вашето внимание комплект от лековити вендузи на страхотна цена! Подарете си облекчение на болките в тялото, бързо, лесно и евтино! 

    

   Лечението с вендузи, или по-познато като вендузотерапия, е метод в алтернативната медицина, широко използван през древността, но изместен от модерните практики. Препоръчва се при болки в гърба, мускулни схващания, настинка, както и за антицелулитен, рефлекторен и всякакъв друг вид масаж у дома. Отпускащият ефект при вендузотерапията помага при безсъние, стрес и облекчава болки от мигрена, както и други болки.

    

   Но нека обясним малко по-подробно какво представляват вендузите: 

   - Вендузите са малки чашки, които под влияние на механичен или топлинен натиск, засмукват кожата на мястото, където са поставени, като по този начин провокират приток на кръв към него. Обикновено се поставят на гърба, на корема, по раменете или бедрата, но може и на шията.

    

   Държат се от няколко секунди до 10-15мин. - в зависимост от предписанието им. Могат да бъдат използвани и за масажи, при които вендузите се плъзват по тялото, като за целта обаче трябва да намажете кожата предварително със специално масло.

    

   Обърнете специално внимание при свалянето им и никога не ги дърпайте нагоре! Свалянето се случва като притиснете хубаво кожата до ръба на чашата и едва тогава отпуснете. След вендузотерапията трябва да останете в легнало положение поне час, тъй като ще се изпотите и загреете. 

    

   * Приемайте и повече течности, след вендузотерапията.

    

   Лечението с вендузи е противопоказно за хора с високо кръвно, кръвоизливи, кожни проблеми. Освен това никога не се слагат в областта на сърцето, гръбначния стълб, бъбреците и млечните жлези, защото могат да предизвикат сериозни здравословни проблеми.

    

   Вендузите оставят следи по кожата, наподобяващи синини или зачервявания, но това не повод за тревога! Следите изчезват напълно до няколко дни. Ако досега не сте се възползвали от лечебното действие на вендузите, първо се консултирайте с лекар или специалист, за да се запознаете с употребата им!

    

   Комплектът включва:

   * 12 броя автоматични вендузи с помпа и магнити.

   * Вендузите са с различна големина.

    

   -
   1174
   30 Артикула
   2016-01-01

   Конкретни препратки