Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите условия за използване на бисквитки.

No product at this time

   Турмалинов гръб с 14 магнита

   36,33 лв.
   In Stock 30 Available items
   Количество:

   Кажете край на болката в гърба и раменете с новата иновация на пазара - Турмалинов гръб създаден по специална японска технология!

    

   Гърбът е създаден по специална лековита технология с използването на турмалинови кристали, постоянни магнити, бамбукови въглища и органичен германий, имплантирани в трислойна структура на специална тъкан от високотехнологични полимерни влакна.

    

   14 магнита осъществяват постоянна терапия с доказано облекчаващо въздействие при болки в ставите и костите, предизвикани от шипове, артроза и артрити.

    

   От своя страна германият е познат с терапевтичните си свойства и мощното си антиоксидантно въздействие.

    

   Прахът от бамбукови въглища излъчва инфрачервена топлина, която прониква в кръвоносните съдове, стимулира акупунктурните точки и цялостно подпомага организма.

    

   Турмалиновият колан е изключително подходящ за хора, които спортуват и се натоварват или за хора работещи в седнало положение. Той ефикасно ще облекчи болката в гърба Ви и ще ви помогне да се радвате отново на движението. 

    

   Предимства на продукта:

   - Облекчава болките в гърба и раменните стави.

   - Излъчва инфрачервена топлина и отрицателни йони във взаимодействие с кожата.

   - Генерира магнитно поле.

   - Активира клетките и балансира биотока в организма.

   - Възстановява енергийното равновесие в организма.

   - Стимулира кръвообращението и засилва имунитета.

   - Поддържа гърба изправен и подобрява стойката.

   - Общо благоприятно влияние върху целия организъм.

    

   Начин на употреба:

   - Преди поставяне на гърба е необходимо леко да се намокри с влажна салфетка откъм вътрешната му страна. Може да се ползва и без намокряне, но тогава ефектът няма да е толкова бърз. 

   - След 10 - 15 минути се появява осезаемо усещане за топлина. В зависимост от индивидуалното състояние на организма, може да се регулира продължителността на използване на колана от 30 минути до максимум 8 часа.

   - Ако след началото на ползването им се усеща прекомерно загряване, това е нормална реакция и не причинява никаква вреда на кожата. В този случай се препоръчва коланът да се свали за известно време.

   - Могат да се носят до 8 часа в денонощието, а впоследствие да се слагат и за цяла нощ (при добра поносимост). След сваляне на колана, се наблюдават неголеми зачервявания, които изчезват до няколко часа.

    

   Поддръжка на продукта:

   - И този, както и всеки турмалинов продукт не се пере с перилни препарати, обикновен сапун, избелващи или миещи средства.

   - Допуска се само и единствено използването на специалния турмалинов сапун. Ако нямате наличен такъв, може да се изпере само с течаща хладка вода. 

   - Времето за пране не трябва да е повече от 5 минути.

   - Не се накисва! 

   - Подсушава се с кърпа и се оставя да доизсъхне при естествени условия.  

   1661
   30 Артикула
   2016-01-01

   Конкретни препратки