Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите условия за използване на бисквитки.

No product at this time

   Сендо Адванс 3 Апарат за Измерване на Кръвно Налягане и Пулс на Бицепса

   189,98 лв.
   In Stock 1000 Available items
   Количество:

   Сендо Адванс Апарат за Измерване на Кръвно Налягане и Пулс на Бицепса 5г. гаранция

   Описание на Сендо Адванс Апарат за Измерване на Кръвно Налягане и Пулс на Бицепса / Sendo Advance Digital Blood Pressure Monitor:

    Сендо Адванс Дигитален Апарат за Измерване на Кръвно Налягане / Sendo Advance Digital Blood Pressure Monitor на японския прооизводител Сендо е ново поколение апарат предназначен за бързо и лесно измерване на кръвното налягане в домашни условия. Закупувайки апарат за измерване на кръвно налягане Sendo ADVANCE, Вие си гарантирате спокойствието, че у дома имате надеждно и изцяло автоматично устройство, на което можете да се доверите по всяко време на денонощието, подходящо за всички възрастови групи. Само с едно натискане на бутона отчитате моментните стойности на Вашето кръвно налягане. Стандартният маншет на Сендо Advance е за бицепс с обиколка 22-32 см. SENDO Advance автоматично запаметява последите 30 измервания. Най-старият запис е под "п01" като по-новите записи са с нарастващ номер. Символът М в горният ляв ъгъл на дисплея оказва, че в момента се изписват запаметените измервания.

   Апаратът за кръвно налягане Сендо Адванс се характеризира с:

   1. Изключителна точност;

   2. Надеждност при дългосрочна употреба;

   3. Лесен за употреба - само с един бутон.

   Апаратът идва с 5-годишна гарнация от производителя. В кутията са включени: апарат Sendo Advance; стандартен маншет за бицепс с обиколка 22-32 см.; батерии (4 x AA); удобна чанта за съхранение; гаранционна карта; инструкции за употреба на български; включен адаптер за зареждане.

   Иструкция за употреба на Сендо Адванс Дигитален Апарат за Измерване на Кръвно Налягане и Пулс на Бицепса:

   Поставяне/смяна на батериите на Апарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса Сендо Адванс:

   1. Обърнете апарата и отворете капака на отделението за батерии.

   2. Поставете/сменете батериите в отделението, както е показано, внимавайки символите на батериите (+) и (-) да съвпадат с тези на отделението.

   3. Поставете капака обратно на мястото му.

   4. Използвайте само батерии: R6P, LR6 или АА.

   5. Поставете батериите, така че да съвпадат със символа в отделението за батерии.

   Свързване на маншета с апарата

   6. Внимателно поставете буксата на маркуча в специално предвиденото гнездо в апарата.

    Измерване при систолично налягане над 230 mmНg:

   Говоренето и движението по време на измерването могат да повлияят на точността на измерването. Убедете се, че маркерът сочи в цветната линия с надпис„ргорег fit range". По време на измерването маншетът трябва да е на нивото на сърцето.

   Ако систоличното ви налягане (горната граница) е над 230 mmHg, използвайте следната последователност от действия:

   > Седнете удобно на стол с изправен гръб, стъпете с двата крака на земята. Поставете лявата си ръка на маса в леко присвито положение.

   > Поставете маншета на около 2 - 3 cm над лакътя.Силно притискане от навит ръкав може да попречи на точн ото измерване.

   > Натиснете бутона START за да се появи на дисплея номерът на последния запис на паметта.

   > Отново натиснете и задръжте бутона START докато показанието на дисплея не достигне очакваната от Вас стойност на систоличното налягане.

   > Освободете бутона START при достигането на желаната от Вас стойност на горната граница.

   Измерването е завършено когато на дисплея се появи резултатът, както е показано на графиката. След измерването натиснете бутона START, за да изключите апарата.

   Забележка: Устройството е с функция за автоматично изключване, за да се удължи живота на батерията.

   Съвети за точно измерване:

   Отпуснете се преди да измерите кръвното си налягане. Ако сте превъзбудени или под емоционален стрес, това може да повлияе на стойностите на кръвното налягане и пулса.Кръвното налягане варира постоянно, в зависимост от това каква физическа активност сте извършвали или какво сте консумирали. Приемането на течности също може да предизвика вариации на кръвното налягане.SENDO Advance е програмиран да измерва кръвното налягане на базата на пулса. Ако имате много слаб пулс или много силна аритмия, те могат да повлият на измерването.Ако устройството засече състояние, което не е нормално, то ще спре измерването и ще се появи символ за грешка на дисплея. Разгледайте символите на дисплея, описани по-долу, за да разберете причината.Устройството е предназначено за измерване на кръвното налягане на възрастни. Консултирайте се с вашия доктор, преди да използвате апарата върху дете. Децата не трябва да се оставят да боравят с апарата без надзор от възрастен..

   Nuevo
   2099
   1000 Артикула
   2016-01-01

   Конкретни препратки