Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с Общите условия за използване на бисквитки.
106,00 лв.Цена
106,00 лв.Цена
299,00 лв.Цена
246,00 лв.Цена

   Сендо Смарт 2 Електронен апарат за измерване на кръвно налягане за китка

   119,98 лв.
   149,98 лв.
   Спести 30,00 лв.
   In Stock 1000 Available items
   Количество:

   Електронен апарат Sendo Smart 2 на японския призводител Sendo е предназначен за измерване на кръвното налягане в домашни условия. Той има компактен дизайн, който го прави подходящ за употреба включително и по време на път. Интуитивен и лесен за употреба - само с натискането на един бутон на дисплеят се визуализират резултатите с ясни и големи цифри. Моделът отговаря на високите изисквания за точност и надеждност на марката Sendo. Клинично тествана технология с висока точност доказана от Европейското дружество по хипертония.

   ►Сендо Смарт 2 е оборудван със система PROTECT, проектирана да предпази фините кръвоносни съдове на китката.

   ►Показва установен и неправилен сърдечен ритъм.

   ►Електронен апарат Sendo Smart е подходящ за хора под 45-годишна възраст.

   С настъпване на възрастовите промени се променят и кръвоносните съдове. Това от своя страна може да доведе до неточности в измерването на кръвното налягане, когато се използва за измерване при китката от хора над 45 годишна възраст.

   За възрастова група 45+ се препоръчва измерването да се извършва при бицепса, където се намират по-големите кръвоносни съдове, а промените с възрастта не оказват съществено влияние върху резултата от измерването.

   ►Точно измерване със или без аритмия

   Сендо Смарт 2 може да отчита и докладва за наличието на аритмия. При поставяне и натискане на бутона на дисплея се появява малък символ, който ще Ви информира за наличието на аритмия.

   В лявата част на екрана се намира стандартизираната скала на Световната здравна организация. Тя позволява категоризацията на отчетеното кръвно налягане като - високо, нормално или ниско.

   ►Функция ПАМЕТ автоматично записва всички отчетени стойности до 60измервания.

   ►Индикатор за изтощена батерия.

   Продуктът се предлага с 5-годишна гаранция от производителя.

   Кутията съдържа:

   Хипоалергенен машнет

   Предпазен калъф

   Инструкция за употреба на български език

   Два броя алкални батерии (AAA)

   Удобна кутия за съхранение

   Гаранционна карта

   Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия, получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

   Nuevo
   2100
   1000 Артикула
   2016-01-01

   Конкретни препратки