УЛТРАЗВУКОВО УСТРОЙСТВО ЗА БОРБА С ВРЕДИТЕЛИ 2 БР ЗА 18.99 ЛВ

Минимална стойност на поръчка 10.00 лв.

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на nuevo.bg

УЛТРАЗВУКОВО УСТРОЙСТВО ЗА БОРБА С ВРЕДИТЕЛИ 2 БР ЗА 18.99 ЛВ

Артикулен номер #1316
Стойност: 46.00 лв.
Спестявате: 27.01 лв.
18.99 лв.
Закупени: 17819
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 32
Добави в количката за 18.99 лв.
Ограничена оферта

Отървете се веднъж, завинаги от досадните домашни нашественици с иновативното устройство "Riddex"! Прочистете домът си без вредни химикали, без отрови и без риск да засегнете децата или домашните си любимци. 
 
За всички, които са се уморили от борбата с мишките, хлебарките и паяците у дома.
 
Представяме Ви нов и гарантирано ефективен метод в борбата с домашните вредители. Благодарение на този уред бързо, лесно и напълно безопасно ще се справите с тях само за 2 седмици. Просто включете апарата в контакта и без никакви други усилия ще се отървете от неканените гости в дома Ви. 
 
Със своя патентован цифров импулс Riddex променя електромагнитното поле /ЕМП/ в дома Ви. Тази промяна на ЕМП в електрическата мрежа, атакува нервната система на вредители и те ще се чувстват така, както Вие, когато чувате постоянно писклив и пронизващ звук, което от своя страна ще ги пропъди трайно!   
 
Riddex ефективно и безпроблемно предпазва помещения до 75 кв.м.
 
Уредът се трябва да се държи непрекъснато включен в електрическата мрежа посредством приложен в комплекта адаптер. Ефектът се забелязва след няколко дни, когато установите, че гризачите ги няма. По отношение на инсектите (хлебарки, мравки и т.н.) в първите дни след включването на уреда, се забелязва увеличение на активността им, защото въздействието му ги кара да напуснат местата, където нормално се крият. Под въздействието на ултразвука инсектите губят репродуктивните си способности и напускат охраняваната зона. През следващите 1-2 седмици снесените от тях яйца се излюпват, но нови яйца няма да бъдат снасяни. Това означава постепенно намаляване на присъствието на инсекти и около 4-6 седмици след включването на уреда охранявания обект се освобождава от инсекти. Не са изключени случайни посещения на гризачи, в стремежа им да търсят храна. Сигурно е обаче, че те няма да останат постоянно на охраняваната територия.
 
Riddex трябва да остане включен непрекъснато. Неговата консумация на електричество е незначителна, практически "нулева", което предоставя една евтина, надеждна защита срещу вредители без химикали, отрови и никакъв консуматив. Уредът не изисква никакво обслужване.
 
Безопасен за Вас, децата и домашните Ви любимци, които не са гризачи!
 
За да сте сигурни, че уредът работи правилно зелената лампичка трябва да свети непрекъснато, а червената може да примигва. Синята лампа, която се включва с копче е изцяло с декоративна цел и можете да я включвате/изключвате изцяло по Ваше желание!
 
Прочистите бързо, лесно и надеждно домът си от неканени гости, СЕГА!
© 2015-2016. nuevo.bg. All Rights Reserved