Поръчаната стока, може да бъде отказана или заменена само в следните случаи:
 
1.Ако доставената стока не съответства на поръчаната от клиента.
 
2.Купувачът има право да направи рекламация в срок до 48 часа от получаването на стоката, ако същата има скрит дефект който не може да бъде установен при получаването и.
 
3.Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 14 работни дни от получаването и при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена, без да бъде ползвана. Което е опоменато в чл. 55 от ЗЗП.
 
4.Ако не е спазен срокът, обявен за доставка.
 
5.Когато има несъответствие между поръчана и доставена стока. В такъв случей стоката се подменя в срок до 48 часа след заявката на клиента.
 
6.При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.
 
7.Във всички случаи описани във член 51, 54 и 55 от ЗЗП и член 4 от ЗЕТ. 
 
8. Продук от категория "Mystery BOX" не подлежи на рекламация и връщане, рекламация може да бъде извършена при дефект в продукт от кутията с изненади (той да бъде заменен с нов ).
 
Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока.

!!! Важно !!! Задължително преди връщане на продукт за рекламация или ремонт трябва да сте се свързали с наш служител. Пратките се изпращат до офис на Еконт - гр. София кв. Манастирски ливади ул. Иван Сусанин , за сметка на изпращача с опция преглед и тест !!! Важно !!!
© 2015-2016. nuevo.bg. All Rights Reserved