Шиацу масажор за цяло тяло +ПОДАРЪК -книгата на д-р Д.Ливайн -Стани

Минимална стойност на поръчка 10.00 лв.

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на nuevo.bg

Шиацу масажор за цяло тяло +ПОДАРЪК -книгата на д-р Д.Ливайн -Стани

Артикулен номер #2318
Стойност: 180.00 лв.
Спестявате: 130.10 лв.
49.90 лв.
Закупени: 632
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 22
Добави в количката за 49.90 лв.
Ограничена оферта

Специално предложение за нашите клиенти: Всеки закупил Шиацу масажор ,получава като ПОДАРЪК книгата на д-р Д.Ливайн "Стани"
 
Уникален и незабравим 3D масаж за твоето тяло
3Д Шиацу масажор за тяло комбинира 4 терапии в един уред – отпускащ шиацу, разтриващ, загряващ масаж и . Масажорът ти предлага страхотен начин да се освободиш от напрежението, болката, стреса и да подобриш кръвообращението на цялото тяло. Повиши тонуса си и се освободи от дискомфорта. Масажорът ти осигурява ефективно и релаксиращо отпускане на тялото.
 
 
 
3Д Шиацу масажор разполага с уникални характеристики като невероятния 3D шиацу масаж с 8 въртящи се масажиращи глави, въртящи се в две посоки, загряваща функция.
 
Открий силата на шиацу масажа
Шиацу е вид масаж, който се прави с нежен натиск на пръстите. Този приятен натиск събужда жизнените ти сили и ревитализира цялото ти тяло. Целта на масажа е не само да намали напрежението, но също така и да подобри жизнеността и да хармонизира тялото и душата.
 
Дълбокият шиацу масаж с 3Д Шиацу масажор ефикасно успокоява напрегнатите мускули с четирите си големи и четири по-малки глави, покривайки голяма площ от тялото. Усещането е като професионален масаж!
 
Наслади се на екстри, които правят масажа дори още по-приятен
Масажиращите глави са снабдени със загряваща функция и уникалната комбинация от интензивен шиацу масаж с радиална топлина, което прави масажа още по-ефективен и ободряващ. 
Можеш да използваш  3Д Шиацу масажор върху различни части на тялото си: врат, рамене, предмишници, бедра, гръб и крака.
 
За книгата:
 
 Д-р Джеймс А. Ливайн е директор на клиника „Майо“ към Щатския университет на Аризона и изобретател на бюро, на което можете да работите и да се движите. Публикувал е над 100 научни статии, работи по много корпоративни програми за изправяне на служителите в официте. Помага за организирането на първата среща на движението „Просто стани и бъди здрав“, която се провежда през 2011 г. В момента изучава позитивните ефекти на активната класна стая върху децата.
 
 Ето как започва тази книга, която е добре да прочетете прави:
 
„Може ли столът да ни убие? По цял ден седим в стола, работим на стола, пазаруваме от стола, храним се на стола и въртим флирт със стола. Живеем всред океан от столове. В тази книга ще докажа, че столовете – с анатомични и падащи облегалки, въртящи се, дивани, кресла, с четири крака, с три крака, дървени, пластмасови, холови, бар щъркелчета, са се съюзили срещу нас с цел да ни наранят, да ни убият.
Зависимостта от стола, също както алкохолизмът, тласкащ ни към следващото уиски, представлява постоянната ни нужда да седим. Всеки ден се тътрим от леглото до седалката на колата, до стола в офиса, до дивана в хола. А цената е твърде висока
– за всеки час, който прекарваме седнали, два часа от живота ни си отиват безвъзвратно.“
© 2015-2016. nuevo.bg. All Rights Reserved