Портативен електрически шейкър/пасатор

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма РАПИДО.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на nuevo.bg

Портативен електрически шейкър/пасатор

Артикулен номер #2376
Стойност: 48.99 лв.
Спестявате: 22.00 лв.
26.99 лв.
Закупени: 54
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 16
Добави в количката за 26.99 лв.
Ограничена оферта

Малък, но мощен ! Този мощен миксер с батерия може да произведе 10-12 чаши сок на зареждане. Просто заредете през USB порта 2-3 часа преди първоначалната употреба, след това добавете вашите съставки и включете за вкусен шейк и разклатете за 90 секунди.

Лесно и безопасно използване: Вградените функции за безопасност предотвратяват прегряването и също така гарантират, че уредът няма да работи, ако компонентите са монтирани неправилно.

Изработени от висококачествени материали без съдържание на BPA и хранителни материали, с издръжлив 6-точков блендер от  неръждаема стомана и 2000mAh батерия, захранваща 3.7V мотор, този мощен блендер не е играчка.

Този компактен лек миксер е идеален за пренос на спортна чанта, куфарче или чанта, така че винаги да имате здравословен избор, където и да сте. При 3 x 3 x 9 инча този безжичен пътнически пасатор е лесен за съхранение, когато не се използва.

Портативен и мултифункционален: Този блендер може да смаже лед, замразени плодове, семена, стъбла, зеленчуци много добре, и да получите вкусни копринени шейкове , всичко за 20 секунди. Подходящ за пътуване, къмпинг, риболов, домашна упореба и др.

© 2015-2016. nuevo.bg. All Rights Reserved