Джобна камера с каишка, USB-C

Минимална стойност на поръчка 10.00 лв.

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на nuevo.bg

Джобна камера с каишка, USB-C

Артикулен номер #3797
Стойност: 89.99 лв.
Спестявате: 30.00 лв.
59.99 лв.
Закупени: 236
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 30
Добави в количката за 59.99 лв.
Ограничена оферта

Професионална мини камера модел CS08 HD1080P с множество режими на работа и интуитивен интерфейс подходяща за връзка с различни устройства Професионална мини камера CS08 HD1080P е един сигурен аксесоар с множество опции, както за любителска, така и за професионална работа. Тя се характеризира с висока резолюция и качествено изображение, подходяща за използване на заснемане на туризъм, спорт, професионални задачи или скрито наблюдение. Гарантира дълъг експлоатационен живот на батерията си, направена от висококачествени материали, който я правят здрава и устойчива на удари или надрасквания. Мини професионалната камера CS08 HD1080P е лесна е за работа и настройване.

Характеристики:

Универсалност и адаптивност: Няма значение дали използвате CS08 за професионални задачи, туризъм, спорт или дори скрито наблюдение, тя е лесно адаптираща се към всяка ситуация, като Ви подарява най-доброто качество на изображението.

Лесен трансфер и съхранение: Универсалните портове и опции за свързване, съчетани със съвместимост с различни устройства и лесен трансфер на данни.

Дълъг живот на батерията: Батерията на тази мини камера разполага с дълъг живот на работа, дължащ се на оптимизираната консумация на енергия.

Многобройни режими на заснемане: Различни видове режими на заснемане - от бързо заснемане до продължително наблюдение CS08 камерата разполага с разнообразни опции, който за подходящи за различни случаи. Високо качество на изображението: Насладете се на заснемането с тази камера на висококачествени видеоклипове с разделителна способност HD1080P, запазвайки всеки детайл и цвят с максимална яснота.

Компактен размер: CS08 HD1080P мини професионална камера е перфектна за заснемане в движение и скрити операции, комбинираща ултра тънък дизайн с невероятни технически характеристики.

Повишена издръжливост: Конструирана с висококачествени материали, камерата е устойчива на удари и износване.

Лесни за използване настройки: Бърз и безпроблемен старт, благодарение на интуитивен интерфейс с просто управление.a

© 2015-2016. nuevo.bg. All Rights Reserved