УЛТРАЗВУКОВО УСТРОЙСТВО ЗА БОРБА С ВРЕДИТЕЛИ

Минимална стойност на поръчка 10.00 лв.

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на nuevo.bg

УЛТРАЗВУКОВО УСТРОЙСТВО ЗА БОРБА С ВРЕДИТЕЛИ

Артикулен номер #1324
Стойност: 23.00 лв.
Спестявате: 13.01 лв.
9.99 лв.
Закупени: 3262
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 17
Добави в количката за 9.99 лв.
Ограничена оферта

 Без домашни нашественици с Riddex

 

Уморихте ли се от борбата с мишките, хлебарките и паяците у дома? Представяме ви нов ефективен метод в борбата с домашните нашественици. С този уред лесно и безопасно ще се справите с тях само за 2 седмици. Просто включете апарата в контакта и без усилия ще се отървете от неудобните гости в дома ви.

Благодарение на своя патентован цифров импулс Riddex променя електромагнитното поле /ЕМП/ в дома ви. Тази промяна на ЕМП в електрическата мрежа в дома ви атакува нервната система на вредители и те ще се чувстват така, както вие, когато чувате постоянно писклив и пронизващ звук.  

Riddex охранява ефективно помещения до 200 кв.м.

Уредът се държи непрекъснато включен в електрическата мрежа посредством приложен в комплекта адаптер. Ефектът се забелязва след няколко дни. Тогава ще се забележи отсъствието на гризачите. По отношение на инсектите (хлебарки, мравки и т.н.) в първите дни след включване се забелязва увеличение на активността им, защото въздействието на уреда ги кара да напуснат местата, където нормално се крият. Под въздействието на ултразвука инсектите губят репродуктивните си способности и напускат охраняваната зона. През следващите 1-2 седмици снесените от тях яйца се излюпват, но нови яйца няма да бъдат снасяни. Това означава постепенно намаляване на присъствието на инсекти и около 4-6 седмици след включването на уреда охранявания обект се освобождава от инсекти. Не са изключени случайни посещения на гризачи, в стремежа им да търсят храна. Сигурно е обаче, че те няма да останат постоянно на охраняваната територия.
 
Riddex трябва да остане включен непрекъснато. Неговата консумация на електричество е незначителна, практически "нулева", което предоставя една евтина, надеждна защита срещу вредители без химикали, отрови и никакъв консуматив. Уредът не изисква никакво обслужване.
 
Безопасен за вас, децата и домашните ви любимци не-гризачи!
© 2015-2016. nuevo.bg. All Rights Reserved